Ballen.jpg Goalie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Rabofandag.jpg Shake hands D1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Prettige wedstrijd.jpg Mini's vd week.jpg Banner 800 x 200.png Heren 1 2018-2019.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaalhockey informatie!

22-11-2017  | 

De presentatie van de Kick-Off Zaalhockey van donderdag 23 november jl. kunt u terugvinden in het besloten deel van onze website. 

Na inloggen kunt u ziet u onder "Zaalhockey" alle informatie die van belang is voor het zaalhockey seizoen 2017-2018.

Bereid je clubscheidsrechters en CS+’ers goed voor op het zaalseizoen

Om verenigingen op weg te helpen met een goede voorbereiding op het zaalhockeyseizoen, heeft de KNHB een presentatie samengesteld over de spelregels in de zaal. Deze presentatie kunnen verenigingen gebruiken om de kennis van hun scheidsrechters over een aantal belangrijke spelregels bij het zaalhockey op te frissen of bij te spijkeren. Zoals eerder gecommuniceerd zijn de zaalhockeyregels ongewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen.

Download de presentatie Briefing scheidsrechters CS en CS+ hier


Afspraken bondsscheidsrechters Zaalseizoen 2017-2018

Binnenkort gaat het nieuwe zaalseizoen weer van start. Er zijn geen spelregelwijzigingen ten opzichte van vorig seizoen en daardoor is het spelreglement dat per 1 december 2016 is gepubliceerd nog steeds van kracht. De basis bij het fluiten is en blijft dit spelreglement, maar om scheidsrechters op weg te helpen wordt een extra uitleg van de spelregels als leidraad aangeboden via een briefing. Ook voor hockeyers is het goed om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom publiceert de KNHB nu een document met spelregelduidingen voor wedstrijden onder leiding van bondsscheidsrechters. Dit document biedt alle speldeelnemers een basis voor hoe het spelreglement praktisch wordt toegepast.

De KNHB raadt iedereen die er belang bij heeft aan om de briefings goed te lezen, zodat zowel de scheidsrechters als de spelers en coaches in een wedstrijd weten wat ze kunnen verwachten. Deze aanpak voorkomt misverstanden en vergroot daarmee het spelplezier.

Download hier de briefing bondsscheidsrechters - Spelregels Zaal 2017-2018