Banner-scheidsbedankt-1.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Ballen.jpg Rabofandag.jpg Mini's vd week.jpg Goalie.jpg Banner 800 x 200.png Shake hands D1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Prettige wedstrijd.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Hij staat weer!

14-11-2017  | 

Maandag 13 november waren de voorbereidingen al getroffen voor Ballonhal plaatsing op veld 2. Alle onderdelen van onze Ballonhal waren naar ‘hun’ plek gebracht en vervolgens zijn de ankers opgedraaid door een klein voorbereidingsteam.

Vanochtend om 07:30 uur in aller vroegte stond de groep vrijwilligers klaar. Na een uitgebreide instructie konden zij vanaf 08:00 uur starten en konden de folies, halhuid en staalkabelnet uitgevouwen worden.

Nadat het net over de nog op het veld liggende halhuid was uitgespreid en bevestigd aan de ankers begon het spannende moment van het opblazen van de hal. Op het moment dat de hal op stahoogte was opgeblazen konden de vrijwilligers op handen en voeten naar binnen om de lampen aan het plafond te bevestigen. Daarna kon de hal volledig opgeblazen worden. En om 13.00 uur stond de MHCZ Ballonhal!

Dank aan alle vrijwilligers, maar met name aan; Frank Ideler, Walter van der Vis, Peter Mariman, Robert Vleugels, Valentijn van Osch, Bert Ramackers en Johann Pronk! Jullie hebben een geweldige prestatie geleverd, de club is jullie zeer dankbaar.