Banner 800 x 200.png Mini's vd week.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Prettige wedstrijd.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Ballen.jpg Rabofandag.jpg Goalie.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Shake hands D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Kick-Off Zaalhockeyseizoen!

14-11-2017  | 
De voorbereidingen voor de zaalcompetitie zijn in volle gang. MHCZ neemt dit jaar deel met 102 teams! De poule indelingen en trainingsschema's zijn inmiddels bekend en staan op de website, het wedstrijdprogramma druppelt langzaam binnen. En... vanaf maandag 27 november gaan we de zaal in!


Donderdag 23 november as. om 20:00 uur is er een zaalhockey informatieavond voor managers/ coaches en aanvoerders. Dan beantwoorden we graag alle praktische vragen over het zaalseizoen, het regelen van scheidsrechters, wat te doen als het slecht weer is en natuurlijk het digitaal wedstrijdformulier. 


Op deze avond delen we ook de zaaltasjes uit tegen een borg van 20 euro contant.
Zaalhoezen en bandjes zijn ook op deze avond verkrijgbaar voor onze keepers.
De tassen en hoezen kunnen worden opgehaald tussen 19:00 -19:45 uur op deze avond.Woensdag 29 november om 20:00 uur is er een Opfriscursus fluiten in de zaal onder leiding van Maarten Boxma. Niet alleen voor alle ouders (broers, zussen enzovoort) die moeten fluiten maar ook voor begeleiders en de grote schare supporters die natuurlijk precies willen weten wat de regels zijn. Onze arbitragecie maakt er een fantastische avond van, dus komt allen! 

 
In de tussentijd al vragen? Stel ze gerust via [email protected]