Afbeelding MHCZ App.pdf Heren 1 2018-2019.jpg Ballen.jpg Mini's vd week.jpg Shake hands D1.jpg Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Prettige wedstrijd.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

(Opfris-)avond zaalscheidsrechters olv Maarten Boxma

13-11-2017  | 

De zaal competitie staat weer voor de deur.....super leuk natuurlijk. De arbitragecommissie presenteert op woensdag 29 november a.s. een (opfris)avond voor iedereen die (weer) in de zaal wil gaan fluiten. Deze avond wordt geleid door internationaal scheidsechter Maarten Boxma. 

Maarten is behalve oud MHCZ lid ook één van de leden van de FIH Hockey Promising Umpires List. Niet de eerste de beste dus…


Op een leuke interactieve manier zullen de regels en verschillen met veldwedstrijden nog eens worden doorgenomen. Maak dus gebruik van zijn ervaring en scherp je eigen kennis en kunde aan !

 

Voor wie is deze avond dus bedoeld? Zoals bekend, dient ieder spelend team in de zaal zelf voor één scheidsrechter te zorgen op elke wedstrijd:

- scheidsrechters/fluitende ouders van teams in de A tm E lijnen

- fluitende ouders van kinderen van F–lijn (dit jaar voor het eerst in de zaal)

- Iedereen die een opfris avondje kan gebruiken om de regels weer scherp te krijgen

 

DATUM: Woensdag 29 nov

AANVANG: 20:00 – 22:00

LOCATIE: zitkuil MHCZ clubhuis

 

Tot dan !

Arbitrage Commissie

 

PS deze avond staat los van de kick-off zaalseizoen op 23-11. Hier worden de organisatorische en logistieke zaken m.b.t. het zaalseizoen besproken.