Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Enquête Rookvrij MHCZ

9-10-2017  | Op 28 september jl. is er een e-mail verstuurd naar alle leden en vrijwilligers over "Rookvrij MHCZ". In deze e-mail werd iedereen uitgenodigd deel te nemen aan een korte enquête.


Om de stap naar een (gedeeltelijk) rookvrij MHCZ goed aan te pakken is er een werkgroep in het leven geroepen. Met de uitkomsten van bovengenoemde enquête proberen zij eerst een beeld te krijgen hoe leden, ouders van jeugdleden, coaches, trainers en vrijwilligers bij onze club denken over het rookvrij maken van onze accommodatie. Zo kunnen zij uiteindelijk tot een goed en zo realistisch mogelijk voorstel komen.


Inmiddels hebben zo'n 528 betrokkenen de vragenlijst ingevuld. Dat is heel fijn! Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om uw mening te geven? Doe dit dan uiterlijk 14 oktober. Op 15 oktober wordt de enquête afgesloten en worden de resultaten verwerkt.


Link naar campagnefilm "Rookvrije Generatie": https://youtu.be/t7bmj220dpo