Header website H1 2017-2018.jpg FI_20170917_0150.jpg Banner 800 x 200.png FI_20170917_0942.jpg IMG_2680.JPG Afbeelding MHCZ App.pdf Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Ballen.jpg Goalie.jpg Header website D1 2017-2018.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Aanmelden Cursus Coaching

6-10-2017  | Hockey Coaching MHCZ is dé cursus voor alle beginnende, klein beetje (on)ervaren en enthousiaste coaches. Je krijgt een team onder je hoede en hoe pak je dat aan...?

Al vele jaren bieden wij - Richard, Leendert, Ronald en Florentine - een compleet programma aan voor coaches van de breedteteams uit de A, B, C, D-lijn (#1) en voor de coaches van de jongste jeugd E-lijn (#2). De coaches krijgen gedurende een aantal modules hulpmiddelen aangereikt en extra kennis; over het spelletje én alles dat daarbij komt kijken. Enkele modules worden aan beide groepen gegeven; andere zijn specifiek voor de breedteteams dan wel jongste jeugd. Uiteindelijk staan de coaches met meer kennis langs de lijn en wordt het coachen daardoor nog leuker. Immers; als de basis goed is komt de rest vanzelf. Het coachen an sich staat centraal.

Hockey Coaching MHCZ is een groep van veel diverse coaches. Sommige hebben inmiddels alweer vele jaren een team onder hun hoede. Andere springen net in deze rol. Iedereen is welkom. Op die manier geven wij hulpmiddelen en vormen de coaches een netwerk om ervaring uit te wisselen. Met plezier in wat je doet - zeker als vrijwilliger - kun je mooie stappen zetten en lijnen uitzetten bij jouw team.

Wil de coach gecoacht worden?
Inmiddels zijn wij met een aantal coaches - met name uit de jongste jeugd - begonnen aan dit seizoen. Er staan nog vele modules op het programma. Aanmelden kan nog steeds. Dit doe je door te mailen naar: [email protected] o.v.v. jouw naam, mailadres en team. Daarnaast kun je je aanmelden voor de besloten groep op Facebook: "Hockey Coaching MHCZ". Hier zullen wij en alle coaches updates, ervaringen, filmpjes, nieuws, inspiratie, prestaties en nog meer delen. Schroom niet!

Wij hopen vele enthousiaste coaches bij de cursus of langs de lijn te zien. Maak er een mooi seizoen van!

Hockey Coaching MHCZ
Richard Philips
Leendert Vinck
Ronald van Hal
Florentine van der Vaart