D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

'Hockey voor iedereen'

21-9-2017  | 
De KNHB heeft sinds gisteren de nieuwe Sportiviteit & Respect campagne 'Hockey voor iedereen' gelanceerd.

Jezelf kunnen zijn, het beste uit jezelf halen en vooral plezier hebben in hockey. Dat is wat iedereen wil, ongeacht religie, achtergrond, huidskleur of seksuele voorkeur. 

Steeds meer hockeyverenigingen houden zich bezig met Sportiviteit & Respect. Hockeyverenigingen zijn een voorbeeld voor vele andere sportverenigingen. Binnen de hockeywereld is er een stevige basis voor veiligheid en sportiviteit. Ondanks dat de cijfers van het afgelopen seizoen er goed uitzien verdient het thema Sportiviteit & Respect doorlopend de aandacht.

De volgende stap die de KNHB nu samen met verenigingen wil zetten is dat iedereen zichzelf kan en mag zijn binnen de vereniging. De KNHB benoemde in 2014 als speerpunt dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van sport. Dit kan alleen als iemand zichzelf kan zijn en met plezier op het veld en daaromheen kan staan. Dat is helaas alleen niet altijd het geval en daarom komt de KNHB met de nieuwe Sportiviteit & Respect campagne ‘Hockey voor iedereen’.


Onder dit motto ‘Hockey voor iedereen’ kan iedereen bijdragen aan de sfeer op MHCZ en aan de manier waarop we hier met elkaar omgaan.