Rabofandag.jpg Goalie.jpg Ballen.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner website.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner 800 x 200.png Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Ook in 2020 Volvo Club Bonus voor MHCZ

5-12-2019  | 

Mooi nieuws! Ook in 2020 blijft de Volvo Clubbonus bestaan. Op deze manier steunt Volvo hockeyverenigingen zoals MHC Zoetermeer, wanneer leden of ouders een nieuwe Volvo of een gebruikte auto van het Volvo Selekt Label kopen.

Volvo Cars Nederland B.V. is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Bij aankoop/lease van een nieuwe Volvo: 1.000 euro voor MHCZ
Voor elke Volvo die bij Volvo Niham wordt gekocht of geleased door een lid van MHCZ, stort Volvo Cars Nederland een bedrag van maar liefst €1.000,- in de clubkas! Dit geldt ook als ouders van onze jeugdleden de auto bestellen.

Bij aankoop/lease van een gebruikte Volvo: 500 euro voor MHCZ
Sinds 2019 is er ook een Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte auto met het Volvo Selekt Label. Dat is een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring. Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst € 500!

Zo werkt het
Ben je aan een nieuwe auto toe? Loop dan eens bij Volvo Niham Zoetermeer binnen. Als je bij Volvo Niham een Volvo koopt of least en meldt dat je lid bent van onze vereniging, dan ontvangt de club dus €1.000 of €500.

Geen zorgen, deze Clubbonus gaat niet ten koste van de inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt. Dus als je een Volvo Select auto of een nieuwe Volvo gaat kopen of leasen en je bent zelf lid of ouder van een jeugdlid van MHC Zoetermeer, meldt het dan vooral even aan je verkoopadviseur bij Volvo Niham.
Het kost je dus niets, maar levert de club wel een mooi bedrag op!
 
Een keer per seizoen zetten we de leden en ouders die een Volvo hebben gekocht en hebben meegewerkt aan de Volvo Clubbonus in het zonnetje.
We hopen ook in 2020 weer veel blije Volvo- eigenaars op deze manier  te kunnen bedanken.