Rabofandag.jpg Banner 800 x 200.png Header website D1 2017-2018.jpg IMG_2680.JPG Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg FI_20170917_0942.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Header website H1 2017-2018.jpg Goalie.jpg FI_20170917_0150.jpg Ballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Meet & Greet seizoen 2017-2018

8-8-2017  | 

Shared dining diner nieuwe seizoen

De zomerstop is voorbij en er staat een geheel nieuw seizoen voor de deur. Veel teams kennen een geheel of gedeeltelijk andere samenstelling of hebben een andere trainer, manager, coach. Natuurlijk zijn er ook geheel nieuwe teams geformeerd. Teamsport gaat pas echt leven als je elkaar beter leert kennen en daarom organiseert Cuisine Bully meet en greet dining diners. Eten verbind mensen en maakt het club(t)huis gevoel leven.

De meet en greet dining diners worden voor een speciale prijs van € 10,-- pp aangeboden gedurende de maand augustus en september. Het meet en greet dining diner is een trendy leuk eetconcept waarbij het eten op verschillende presenteer wijzen op tafel gezet wordt en iedere gast zichzelf trakteert op wat hij/zij lekker vindt. Dit meet en greet dining diner bestaat uit verschillende kleine voorgerechtjes en verschillende hoofdgerechtjes en worden u gedurende het diner aangeboden. De samenstelling van het diner wordt ook aangepast aan de leeftijd van onze jeugdleden waardoor het voor iedereen een culinair genieten blijft.

Wilt u afsluiten met een shared dining dessert dan kan dat ook voor de extra prijs van € 3,50

U kunt het meet en greet diner reserveren vanaf 10 personen.


Spreekt u dit aan dan zien wij u graag terug als onze gast. Wij hopen dat we daarmee uw nieuwe seizoen een leuke start geven.

Wenst u liever gebruik te maken van onze standaard team of diner concepten dan kan dat natuurlijk ook. Alle mogelijkheden vindt u op de site onder horeca actueel.

Reserveren? Stuur een email naar [email protected] of via WhatsApp, sms of bellen naar 06 48118803 is natuurlijk ook mogelijk. Of gewoon even aan de Bar bij Gerard of 1 van de barmedewerkers. Wij hopen u spoedig als onze gasten te mogen begroeten.

Gastvrije groetjes, Gerard en bar medewerkers.