Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

Clubscheidsrechter examens! (september 2017)

7-8-2017  | 

Zoals eerder vermeld op de website wordt er vanaf seizoen 2017-2018 verwacht dat ook ouders gaan helpen met fluiten op het veld. Ieder team dient voortaan dus over minimaal twee ouders te beschikken die hun kaart hebben.

 

Om te zorgen dat er snel in het nieuwe seizoen ouders een kaart kunnen hebben zodat zij kunnen fluiten hebben we de mogelijkheid om op één van de volgende avonden examen te komen doen in ons club(t)huis:

Op 18, 19 of 21 september om 19:30 zal Marjan Seelen, van de KNHB aanwezig zijn bij MHCZ voor het afnemen van examens.

 

Bent u nu al enthousiast kunt u zich aanmelden voor één van deze avonden. Dit kan door een mail te sturen aan[email protected] met de volgende gegevens:

Voor- en achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

06-nummer

Geboortedatum

Mailadres

Graag hierbij ook de voorkeur van avond doorgeven.

Het examen wordt schriftelijk afgenomen en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Direct na het maken wordt het examen nagekeken en hoort u of u geslaagd bent.

Na aanmelding en registratie zal u worden aangemeld bij de KNHB om gebruik te kunnen maken van de digitale leeromgeving om voor te kunnen bereiden op het examen.

 

De A- en B junioren (en later ook tweede jaars C junioren) worden vanzelf uitgenodigd en hoeven dus niet op dit bericht te reageren.

 

Sportieve groet,

 

Heidi Rath

Coördinator Clubscheidsrechterexamens MHCZ