FI_20170917_0942.jpg FI_20170917_0150.jpg Goalie.jpg Rabofandag.jpg Header website D1 2017-2018.jpg Ballen.jpg IMG_2680.JPG Header website H1 2017-2018.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png Afbeelding MHCZ App.pdf
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ-Avatars voor social media

30-6-2017  | Leden, ouders, teams, commissies en andere betrokkenen binnen de vereniging maken voor hun communicatie gebruik van vele mediakanalen, waaronder social media.

MHC Zoetermeer vindt dat het gebruik hiervan een bijdrage kan leveren aan het creëren van een positief imago van de hockeysport in het algemeen en dat van MHC Zoetermeer en het clubgevoel in het bijzonder. Bovendien stelt het gebruik van social media de vereniging en haar leden in staat op moderne wijze te communiceren met tal van betrokkenen.

Het op een goede wijze omgaan met social media vereist ook een bewustzijn van risico’s. Foutieve, onjuiste en/of kwetsende berichtgeving kan (grote) gevolgen hebben voor de vereniging, haar teams, haar leden, haar sponsors en andere belanghebbenden. 

MHC Zoetermeer streeft naar een uniform qua uiterlijk en respectvol inhoudelijk gebruik van social media.

Voor het uniforme uiterlijk is er een avatar (profielafbeelding) ontworpen voor ieder team. Deze kan gebruikt worden voor alle toepassingen op social media, waaronder het veelgebruikte Facebook, Twitter, Instagram en What's App.

   

Wilt u gebruik maken van deze profielafbeelding voor uw team of commissie? Stuur dan een berichtje naar [email protected].

Voor de "Spelregels social media MHC Zoetermeer" verwijzen we u naar de documenten in het besloten deel van de website.