Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ eigen Clubtribune op EK?

1-6-2017  | Wint MHCZ een eigen Clubtribune tijdens het EK hockey?

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden de Nederlandse hockeyheren en -dames in Amsterdam om de Europese titel tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017. Een topsportspektakel dat hockeyfans niet mogen missen! De Rabobank heeft ons uitgenodigd om mee te doen aan een speciale actie. 

Beleven wij het EK hockey straks vanaf een eigen clubtribune in het Wagener Stadion?

"Bewegen voor senioren, het clubhuis als buurthuis, extra aandacht voor G-hockey... Veel hockeyclubs hebben initiatieven die de buurt versterken en anderen de kans geven om mee te doen. De Rabobank ondersteunt deze initiatieven vanuit de overtuiging dat een vereniging een belangrijke rol speelt in de lokale gemeenschap. Een vereniging versterkt de samenleving en zorgt voor sociale cohesie. Graag willen we al deze projecten in beeld brengen en aan Nederland laten zien wat voor prachtige maatschappelijke initiatieven er al zijn. Deze projecten kunnen straks een inspiratie zijn voor andere clubs. De mooiste initiatieven belonen we met een eigen tribuneplek voor de vereniging tijdens het EK hockey deze zomer in Amsterdam."

MHCZ is aangemeld voor deze actie en dingt mee naar de eigen clubtribune. Inzendingen zijn mogelijk tot 9 juni. We houden jullie op de hoogte!