MHCZ App header.jpg FI_20170409_0011-2.jpg Goalie.jpg dames 1 2016-17 test.jpg Uitlopen H1 header.jpg FI_20160525_0885-2.jpg Heren 1a.jpg Dames 1.2.jpg Keeper.jpg Rabofandag.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Samenloop voor Hoop bij Ilion

17-5-2017  | 
Op 20 en 21 mei 2017 is de tweede editie van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer op het terrein van onze buren, Atletiekvereniging Ilion.

We verzoeken MHCZ-leden en hun publiek rekening te houden met extra druk(te) op de parkeerterreinen en zoveel mogelijk met de fiets naar de club te komen.

SamenLoop voor Hoop is een wandelevenement van KWF Kankerbestrijding. Teams lopen 24 uur in estafettevorm over een vast parcours. Met diverse hoogtepunten waaronder de eerste ronde, kaarsenceremonie, de kinderloop en de slotronde.
Er wordt stilgestaan bij (ex)kankerpatiƫnten en hun dierbaren, overledenen worden herdacht. Maar bovenal wordt het leven gevierd met de verwendag voor eregasten en veel muziek, dans en gezelligheid voor lopers en bezoekers.

Het evenement wordt geheel verzorgd door vrijwilligers en gesponsord door het bedrijfsleven. Vele teams doen mee en vele vrijwilligers en sponsoren maken de SamenLoop mogelijk. Kom jij ook een steentje bijdragen? Als loper, aanmoediger, sponsor, vrijwilliger... Meer over SamenLoop voor Hoop Zoetermeer op samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer en op Facebook.