IMG_2680.JPG FI_20170917_0942.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg FI_20170917_0150.jpg Banner 800 x 200.png Header website H1 2017-2018.jpg Ballen.jpg MHCZ App header.jpg Goalie.jpg Header website D1 2017-2018.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Reserveringen zaalperiode

20-11-2017  | 

 

Eten op de club gedurende de zaalperiode?

Tijdens de zaalperiode kunt u natuurlijk gewoon gebruik maken van de restaurant voorzieningen op de club. U kunt dagschotels en de kaartgerechten bestellen, echter alleen op reserveringen die 1 dag van te voren geplaatst zijn.

Ook ontbijt, lunch/brunch kunt u reserveren. Op zaterdag wordt er ook een gezonde speciale sportmaaltijd aangeboden. Komt u met 10 personen of meer, op zaterdag, dan betaald u geen € 7,50 maar slechts € 5,50 (zie aanbod hieronder)

Voor de wintercompetitie heb ik de volgende sportmaaltijden samengesteld. Deze maaltijden zijn voor de teams direct te reserveren voor de speciale team prijs van € 5,50 pp

Spelregels om gebruik te kunnen maken van deze speciale prijs:

·Minimaal 10 personen

·Vooraf te reserveren

·Uiterlijk vrijdag voor 12.00u

·1 persoon is betalingsverantwoordelijk

·Per pin voordat (bij aankomst) de maaltijd geserveerd wordt te betalen, u ontvangt dan een bon

Bezoekers kunnen ook gebruik maken van deze maaltijd. De kosten bedragen dan € 7,50 tenzij men reserveert voor 10 personen of meer (zie spelregels) dan betaald u de speciale teamprijs van € 5,50 pp

Reserveren kan tot uiterlijk vrijdag 12.00u via deze speciale link.

Direct reserveren sportmaaltijd zaalcompetitie

 

 


9 december

Lasagne Cuisine Bully met verse groenten, tomatensaus, bechamel-kaassaus en als bijlage een frisse gemengde salade met kruidendressing.

16 december

Italiaanse risotto met zongedroogde tomaat, broccoli, pompoen, cashew noten en als bijlage tomatensalade

6 januari

Tagliatelle met kip in roomsaus, verse groenten, geraspte kaas en een iceberg salade

13 januari

Nasi compleet Cuisine Bully met pikante kip, sate, eggrol, kroepoek, geroosterde uitjes en atjar-komkommersalade

20 januari

Rijk gevulde mexicaanse burrito wrap gevuld met chili con carne, mais, paprika en een frisse mesclun-wortel salade

27 januari

Boterzacht gegaard scharrelkip boutje op een bedje van "hete bliksem” bereid van sweet potato, zuurkool en appeltjes. Bijlage van gepofte gekarameliseerde appeltjes

3 februari

Marokkaanse cous-cous met kip, groenten, Ras El Hanout kruiden mix en kikkererwten.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide street food kaart.

Wij begroeten u graag als onze gast,

Gastvrije groet, Gerard en Barcrew