Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Veld 2 sneeuw header.jpg Goalie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Jeugdfonds header.png Rabofandag.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Kerstclinic2020head.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Dames 1 2020 s.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Lidmaatschap opzeggen

2-3-2021  | 
Wil je volgend seizoen niet meer hockeyen? Zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je opnieuw wordt ingedeeld in een team en daarmee voor volgend seizoen contributie verschuldigd bent.

Wij vinden het ontzettend jammer als je je lidmaatschap na dit seizoen niet wil voortzetten. Het is nooit leuk om een lid te zien vertrekken.
Graag vernemen we dan ook via het opzegformulier wat de reden is, mogelijk levert dit zinvolle informatie op waar we als vereniging iets mee kunnen.

Een opzegging moet uiterlijk vóór 15 mei worden gedaan en het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd door het opzegformulier in te vullen van de ledenadministratie:

Coaches, trainers, lijncoördinatoren en commissies zijn natuurlijk graag op de hoogte van je plannen, maar via hen en/of via een inventarisatieformulier kun je niet officieel opzeggen. Je moet ook altijd het opzegformulier invullen.
Voor het volledige opzegreglement, zoals gepresenteerd en goedgekeurd door de ALV verwijzen we naar de pagina Beleidsstukken en Reglementen. Wij raden je aan dit reglement te lezen voordat je een opzegging verstuurd.

Een opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd en is daarmee definitief. Zolang je nog geen bevestiging hebt ontvangen, betekent het dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering naar de ledenadministratie als je de bevestiging niet binnen één week hebt ontvangen.