Header website H1 2017-2018.jpg Header website D1 2017-2018.jpg IMG_2680.JPG FI_20170917_0942.jpg Ballen.jpg Rabofandag.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png Goalie.jpg FI_20170917_0150.jpg MHCZ App header.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Opzeggen lidmaatschap

15-2-2017  | 
Wil je volgend jaar niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je wordt ingedeeld in een team en dus weer contributie moet betalen. 


Stuur vóór 15 mei, maar liefst zo snel mogelijk i.v.m. de teamindeling voor het volgend seizoen, een e-mail naar de ledenadministratie: [email protected]


De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Geen bevestiging van de opzegging betekent dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering als de bevestiging niet binnen één week is ontvangen.  

Coaches en/of trainers zijn natuurlijk ook altijd graag zo vroeg mogelijk op de hoogte van je plannen, maar een opzegging via de coach/trainer is nooit een officiële opzegging!


We betreuren iedere opzegging en danken je voor jouw inzet binnen en buiten het veld. Het wordt bijzonder op prijs gesteld wanneer de reden(en) voor beëindiging van het lidmaatschap met ons worden gedeeld (in de opzeggingsmail) omdat wij hier mogelijk iets van kunnen leren. Hopelijk zien we je nog eens terug bij MHCZ.


Indien u na 15 mei a.s. uw lidmaatschap opzegt, willen wij hierbij benadrukken dat u de gehele contributie voor het volgende seizoen verschuldigd bent.


Opzeggingen, die ‘onder voorbehoud’ worden gedaan, zullen worden gezien als definitieve opzeggingen en worden als zodanig behandeld. Aangezien kort na de deadline van 15 mei bij de KNHB het gewenste aantal teams voor volgend seizoen moet worden opgegeven, kunnen wij leden die hebben opgezegd en achteraf toch willen blijven geen 100% garantie geven, dat men volgend seizoen in een team geplaatst kan worden.