Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Goalie.jpg Ballen.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Prettige wedstrijd.jpg Shake hands D1.jpg Rabofandag.jpg Banner 800 x 200.png Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Mini's vd week.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

WYHT met Pasen bij MHCZ

9-1-2018  | In 2014 vond het allereerste World Youth Hockey Tournament plaats als officieel side-event van het WK-Hockey op ons complex in Zoetermeer. Wegens het enorme succes en belangstelling is het een jaarlijks terugkerend evenement geworden dat in 2015 in Amsterdam en in 2016 in Rotterdam werd georganiseerd. In 2017 keerde dit internationale toernooi weer terug op onze velden voor de C en D top-categorie. 

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat dit toernooi ook in 2018 in Zoetermeer zal plaatsvinden en wel in het Paasweekeinde op 31 maart, 1 en 2 april. De organisatie is in handen van The Hockey Department, het bedrijf van oud-international Sander van der Weide. De eerste teams van de jongens en meisjes C & D van Zoetermeer doen uiteraard mee! Daarnaast top-teams uit België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Rusland. De poules zijn nagenoeg gevuld, er zijn slechts enkele plekken beschikbaar.

Deelnemen is drie onvergetelijke dagen hockeyen en kennismaken met buitenlandse teams, een bezoek aan de EHL in Rotterdam, uit je dak op een gaaf feest, inclusief lunches en avondeten. De buitenlandse gasten overnachten in ho(s)tels en in tenten.

Voor meer informatie kijk je op de website van The Hockey Department.