Banner 800 x 200.png FI_20170917_0150.jpg FI_20170917_0942.jpg Header website H1 2017-2018.jpg Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Header website D1 2017-2018.jpg MHCZ App header.jpg IMG_2680.JPG Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Super-A finales op MHCZ

5-6-2017  | 

Op zaterdag 10 juni is M.H.C. Zoetermeer gastclub voor de landelijke finaledag van de Bondscompetitie Super A. De allerbeste 16- teams, uitkomend in de Super A poules (m/v) in Nederland, strijden in Zoetermeer om het kampioenschap. Een adembenemend spannende, maar vooral ook gezellige dag met rond de 1500 enthousiaste hockeyfans! Met onze accommodatie in de spotlights voor hockeyend Nederland. 

Samen met de KNHB gaan wij er een sportief en succesvol evenement van maken, met blijvende mooie herinneringen voor deelnemers en toeschouwers.

Wij zijn er als vereniging trots op gastclub te zijn voor deze Super A Finaledag! 


Route naar M.H.C. ZoetermeerParkeren bij MHCZ

MHCZ beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht op het parkeerterrein van Dutch Water Dreams of zwembad 't Keerpunt.

Op zaterdag 10 juni van 11:00-16:00 uur is er ook de 112 Veiligheidsdag Zoetermeer op het evenemententerrein van Silverdome. Hierdoor kan het drukker zijn op de parkeerplaatsen.  

We verzoeken de MHCZ-leden, die op zaterdag 10 juni nog hun laatste competitie wedstrijd spelen en hun publiek rekening te houden met extra druk(te) op de parkeerterreinen en zoveel mogelijk op de fiets naar de club te komen.

Plattegrond MHCZ ComplexHoreca

Let op: MHCZ is cashless! Betalen kan uitsluitend met PIN.

Gastvereniging Zoetermeer biedt alle deelnemende teams de mogelijkheid om een lunch af te nemen. Het betreft een lunchbox à €50,00 voor ca. 16 personen (af te rekenen op de dag zelf) met de volgende inhoud: bruin brood, krentenbol, vleeswaren, kaas, zoet beleg, fruit en rauwkost, chocomel pakje, disposables en margarine.
Bij interesse kunt u rechtstreeks contact opnemen met Zoetermeer: dhr. van den Berg via [email protected] of 06 48118803. 
Graag uiterlijk woensdag 7 juni 2017 bestellen i.v.m. inkoop!


Quick Sandwich

Bezoekers die vlot geholpen willen worden, kunnen bij de bar een Quick Sandwich gezond bestellen. Deze worden van tevoren gemaakt, verpakt in een luxe broodzak en zijn direct mee te nemen. Op = op.


De Outdoor Kitchen

Op het terras wordt bij de buitenbar een Outdoor Kitchen ingericht. Hier is o.a. verkrijgbaar:


Zowel bij de binnenbar als de buitenbar worden ijsjes verkocht.


Reguliere Streetfood kaart Cuisine Bully (à la carte bestellingen)

Naast bovenstaande dagspecials kunnen de gasten/bezoekers ook van de Streetfood kaart bestellen aan de binnenbar:
Alcoholbeleid op deze dag

Op verzoek van de KNHB worden op de Super A Finaledag tot 16:30 uur geen alcohol-houdende dranken verkocht. Dank u voor uw begrip.

Na de prijsuitreiking draait onze resident DJ tot het einde van een geslaagde finaledag.

Bezoekers die na de wedstrijden gebruik willen maken van de mogelijkheid te blijven eten, kunnen daarvoor reserveren per email naar [email protected]


Weekend hulpdiensten

Algemene informatie

Route naar huisartsenpost/Lange Land Ziekenhuis