Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaalclinic voor F, E & D-leden door Dames 1

22-11-2017  | 

Op zondag 2 december, aan het begin van het zaalhockeyseizoen, organiseert Dames 1 de jaarlijkse zaalhockeyclinic. Kom gezellig met je hele team, een hockeyvriendje of -vriendinnetje of lekker solo. Ook leuk voor keepers! Want stil zitten, daar houdt Dames 1 niet van, jullie ook niet toch? 

Dit jaar ook voor F-spelers (9-10 uur). Voor E en D-spelers duurt de clinic 1,5 uur (10.30-12.00 uur of 12.30-14.00 uur) want we willen jullie heel veel leren. Maar plezier maken is ook belangrijk dus doen we ook lekker veel partijvormen.Wees er op tijd bij want vol = vol, we gaan er namelijk een mega leuk feestje van maken! 


Vooraf inschrijven en betalen met iDeal gaat dit jaar voor het eerst helemaal profi: Via de MHCZ-App (bij 'meer...' 'evenementen'). Maar je kunt ook inschrijven als je inlogt via de website van MHCZ (bij 'club' 'evenementen'). Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Hou onze FaceBook pagina in de gaten voor de laatste updates.

We hebben er zin in en hopen jullie ook!

 

Groetjes, Dames 1

 

Extra informatie bij inschrijving:

 

1. De clinics zijn in de MHCZ-App en op de website zichtbaar voor degenen die zich kunnen inschrijven, namelijk de F, E en D spelers, maar ook de coaches/managers van de F, E en D-teams.
2. Vrijwilligers en volwassen leden met een eigen inlog zien het evenement niet in de MHCZ-App/website. Je moet dus inloggen met het lidnummer van je kind.
3. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenveld de naam van de speler die gaat deelnemen en het team waarin hij/zij speelt.