Banner 800 x 200.png Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Rabofandag.jpg Goalie.jpg Shake hands D1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Ballen.jpg Mini's vd week.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zaalclinic voor F, E & D-leden door Dames 1

22-11-2017  | 

Update 21 december 18 uur: de inschrijving voor de clinics is gesloten!

***********


Kom gezellig met je hele team, een hockeyvriendje of -vriendinnetje of lekker solo. Ook leuk voor keepers! Want stil zitten? Daar houdt Dames 1 niet van hoor, jullie ook niet toch?


In de Kerstvakantie wordt er niet zoveel gehockeyd. Wat saai! Daar hebben wij een oplossing voor. Op 28 december is de jaarlijkse zaalclinic van Dames 1. Dit jaar ook voor F-spelers (9-10 uur). Voor E en D-spelers duurt de clinic 1,5 uur (10.30-12.00 uur of 12.30-14.00 uur) want we willen jullie heel veel leren. Maar plezier maken is ook belangrijk dus doen we ook lekker veel partijvormen.


Wees er op tijd bij want vol = vol, we gaan er namelijk een mega leuk feestje van maken!


Vooraf inschrijven en betalen met iDeal gaat dit jaar voor het eerst helemaal profi: Via de MHCZ-App (bij 'meer...' 'evenementen'). Maar je kunt ook inschrijven als je inlogt via de website van MHCZ (bij 'club' 'evenementen').


Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Hou onze FaceBook pagina in de gaten voor de laatste updates.


We hebben er zin in en hopen jullie ook!


Groetjes, Dames 1


Extra informatie bij inschrijving:

1. De clinics zijn in de MHCZ-App en op de website zichtbaar voor degenen die zich kunnen inschrijven, namelijk de F, E en D spelers, maar ook de coaches/managers van de F, E en D-teams.
2. Vrijwilligers en volwassen leden met een eigen inlog zien het evenement niet in de MHCZ-App/website. Je moet dus inloggen met het lidnummer van je kind.
3. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenveld de naam van de speler die gaat deelnemen en het team waarin hij/zij speelt.