IMG_2680.JPG FI_20170917_0150.jpg MHCZ App header.jpg Header website H1 2017-2018.jpg Banner 800 x 200.png Goalie.jpg Header website D1 2017-2018.jpg Ballen.jpg FI_20170917_0942.jpg Rabofandag.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Kennismaking Kabouterhockey 4-5 jaar

18-5-2017  | 
Op zondag 21 en zondag 28 mei aanstaande organiseert MHCZ twee kennismakingslessen Kabouterhockey voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar. Tussen 9.30 en 10.30 uur kunnen de kinderen op speelse wijze ervaren hoe leuk het is om te hockeyen bij de Kabouters van MHCZ. 
Deze lessen zijn geschikt en bedoeld voor kinderen die op 30 september aanstaande 4 of 5 jaar oud zijn.

Bijzonderheden

Sinds 2010 biedt MHCZ het Kabouterhockey (Funkey) aan voor kinderen van 5 jaar (peildatum is 1 oktober, dus als uw kind voor 1 oktober aanstaande 5 jaar oud is, kan hij/zij volgend seizoen Kabouterlid worden). Bij Kabouterhockey staan spel en bewegen centraal, aangepast aan het ontwikkelingsniveau van deze leeftijdsgroep. Het doel is om de kinderen op een gezellige manier kennis te laten maken met hockey. De Kabouters worden niet ingedeeld in een team, maar volgen in vaste groepjes een carrouseltraining met verschillende oefeningen.

Heeft uw zoon/dochter een vriendje of vriendinnetje van 4 of 5 jaar? Nodig hem of haar uit en meld ze gezellig samen aan. De kosten voor deze 2 trainingen samen bedragen €10. Graag à contant te voldoen en liefst gepast voorafgaand aan de eerste training van 21 mei. Uw kind kan dan aan beide trainingen deelnemen.

Aanmelden: www.kennismakingscursus.nl, zoekterm: hockey.

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen (spikes zijn niet toegestaan). Neem gerust een vestje mee als het fris is. Als het regent of waait gaat de cursus gewoon door, maar pas de kleding hier op aan. Mocht de training door extreme weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan melden we dit op de website op de dag zelf (uiterlijk 08.30 uur).

Vriendelijk verzoek om op de eerste cursusdag ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat er geen lestijd verloren gaat aan administratie. We hebben sticks te leen gedurende de lessen, maar een eigen stick meenemen mag natuurlijk ook. Scheenbeschermers en bitjes hebben we niet te leen.

Informatie over het lidmaatschap van hockeyclub MHCZ, contributie etc. vindt u elders op deze website (clubinfo).

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Bella Overgoor, [email protected] van de Jongste Jeugdcommissie.

Graag tot ziens bij Kabouterhockey!