Keeper.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Rabofandag.jpg Dames 1.2.jpg FI_20160525_0885-2.jpg FI_20170409_0011-2.jpg Goalie.jpg dames 1 2016-17 test.jpg Heren 1a.jpg Uitlopen H1 header.jpg MHCZ App header.jpg
 
 

Restaurant

Het restaurant van Cuisine Bully biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse culinaire concepten. Naast het bekende en vertrouwde streetfood concept (eten uit het vuistje!) kunt u nu ook copieus ontbijten, lunchen en dineren. Cuisine Bully is alle dagen van de week geopend vanaf ca. 17.00u tot ca. 21.00u. Wij verwelkomen u graag als onze gast als u de reservering heeft gemaakt.

Cuisine Bully heeft de beschikking over een lunch-en dinerkaart en een kaart met diverse streetfood concepten. Wekelijks wisselt de inmiddels vertrouwde dagschotel.
Alle gerechten uit de keuken van Cuisine Bully worden vers bereid volgens eigen recept en presentatie. De gerechten volgen de seizoenen en heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Cuisine Bully is u graag van dienst.

Wenst u een private diner, dan serveren wij uw ontbijt-lunch of diner in een van de bespreekkamers die wij ter beschikking hebben.
De wijnkaart is bescheiden van inhoud maar bevat zorgvuldig geselecteerde wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding.


Tot ziens in ons (thuis)clubhuis.

Gastvrije groet, Gerard en medewerkers