Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner website.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Banner 800 x 200.png Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Rabofandag.jpg FI_20191013_0021-2.jpg
 
 

Sportrestaurant

 

Het sportrestaurant van MHC Zoetermeer is in de deskundige handen van Cuisine Bully. We bieden onze leden en gasten uiteenlopende mogelijkheden op culinair gebied. 

Voor een heerlijk vers bereid broodje, panini, tosti of snack hebben we het Streetfood Menu. Daarnaast kun je in het clubhuis of op terras ook uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Wekelijks staat er een andere dagschotel op de kaart. 
We dekken graag een tafeltje voor je, of je nu met z'n tweeën bent of een hele groep. Ook is het mogelijk om in een aparte ruimte te eten.

Alle gerechten uit de keuken van Cuisine Bully worden vers bereid volgens eigen recept en presentatie. De gerechten volgen de seizoenen. Heb je speciale wensen, laat het ons weten. Cuisine Bully is je graag van dienst.
De wijnkaart is bescheiden van inhoud maar bevat zorgvuldig geselecteerde wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Het sportrestaurant is alle dagen van de week geopend vanaf ca. 17.00 uur tot ca. 21.00 uur. Wij verwelkomen je graag als onze gast.

Onder 'actueel' vind je de menukaarten. Voor een aantal gerechten en concepten is reservering vooraf gewenst. Dat kan door een email naar [email protected] of een telefoontje of What's App naar 06-48118803. Uiteraard kun je ook gewoon even reserveren aan de bar

Tot ziens in ons club(t)huis.

Gastvrije groet, 
Gerard van den Berg en Crew