FI_20170917_0150.jpg FI_20170917_0942.jpg Header website D1 2017-2018.jpg IMG_2680.JPG Rabofandag.jpg Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png Goalie.jpg Header website H1 2017-2018.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf
 
 

ML HockeyschoolML Hockeyschool is een onafhankelijke hockeyschool. Alle jeugdleden van alle hockeyclubs zijn bij ons welkom.

Je krijgt hockeytraining van topspelers en toptrainers die op het hoogste niveau werkzaam zijn of zijn geweest.

De trainingen vinden plaats op een water of semi veld waardoor je kunt trainen op de modernste technieken en je je technische vaardigheden goed kunt verbeteren.

De maximale grootte van een trainingsgroep is 8 kinderen. Hierdoor krijgt elke speler veel individuele aandacht en word je maximaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Je krijgt gevarieerde technische hockeytraining volgens de filosofie van ML Hockey Support.

?Een goede motivatie en 100% inzet op hockeytraining is voor deelname aan de ML Hockeyschool een vereiste. Van ML Hockeys Support kan je kwaliteit verwachten. Maar, wij verwachten ook wat terug van onze deelnemers. We werken hard in de hockeytrainingen en je krijgt extra oefeningen mee waar je thuis aan kunt werken.

Neem je deel aan onze hockeyschool, dan doe je dat met volle overgave! Onze hockeytrainingen zijn er voor spelers van alle niveau’s die echt gemotiveerd zijn om samen nóg beter te worden.

Na afloop van de hockeyschool heb je veel nieuwe technieken geleerd, is je balvaardigheid flink verbeterd en sta je met meer zelfvertrouwen op het hockeyveld.

Heb je een vraag over de ML Hockeyschool? Neem dan contact met ons op.

ML Hockeyschool Zoetermeer

De afgelopen seizoenen waren de  ML Hockeyschool trainingen weer een zeer groot succes.

Veel jeugdleden tussen de 7 en 16 jaar volgden 10 weken achter elkaar de toptrainingen. 

Inmiddels zijn de inschrijvingen weer gestart voor de periode vanaf 4 maart 2018 Interesse? ga naar: http://hockeysupport.nl/hockeyschool.php

Zorg dat je je op tijd inschrijft, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen.


Overige informatie

Leeftijd en Tijd 

7 t/m 16 jaar (09:00 - 10:30 uur)

Kosten  

€ 395,-

Je schrijft je in voor 10 trainingen van 1,5 uur. Inschrijven voor een losse training is niet mogelijk.

Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor de ML Hockeyschool krijgt van ML Hockey Support een Adidas tenue kado (shirt, broek en sokken). Wij streven ernaar om tijdens een van de eerste trainingen het tenue uit de delen, wij zijn hierbij afhankelijk van onze distributeur.

Schrijf je in!