FI_20170917_0942.jpg Rabofandag.jpg Banner 800 x 200.png Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Header website D1 2017-2018.jpg Header website H1 2017-2018.jpg Ballen.jpg Goalie.jpg FI_20170917_0150.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf IMG_2680.JPG
 
 

Kennismakingscursussen

Hieronder vindt u informatie over kennismakingslessen voor:

  1. Hockey 6-13 jarigen
  2. CoolKids Junior 4 en 5 jarigen
  3. Fithockey voor 50+

 

1. Kennismakingscursus hockey voor 6-13 jarigen

Twee keer per seizoen (september en mei) organiseert MHCZ i.s.m. de gemeente Zoetermeer een kennismakingscursus van drie lessen voor 6-13 jarigen.

De data voor de cursus die start in mei 2018 zijn:

Zondag 27 mei   van 13:00 - 14:00 uur

Zondag   3 juni   van 13:00 - 14:00 uur

Zondag 10 juni   van 13:00 - 14:00 uur


 

Kleding en uitrusting

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen (spikes zijn niet toegestaan). Neem gerust een vestje mee als het fris is. Als het regent gaat de cursus gewoon door, maar pas je kleding hier op aan (regenjasje). Mocht de training door extreme weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan melden we dit op de website op de dag zelf.

Kosten

De deelnamekosten bedragen €15,- voor 3 lessen. Deze zijn op de eerste cursusdag à contant te voldoen (liefst gepast). Vriendelijk verzoek om op de eerste cursusdag ongeveer een haf uur van tevoren aanwezig te zijn, zodat er geen lestijd verloren gaat aan administratie. We hebben sticks te leen gedurende de lessen voor degenen die zelf geen stick hebben. Scheenbeschermers en bitjes hebben we niet te leen. 

Aanmelden cursus

Aanmelden voor de kennismakingscursus gaat online via de website van de gemeente Zoetermeer. Voor meer informatie over de cursus 6-13 jaar en voor aanmeldingen na de sluitingsdatum, kunt u mailen naar Natalie de Leeuw Duarte.

Aanmelden als lid bij MHCZ

Informatie over het lidmaatschap van hockeyclub MHCZ, contributie en inschrijven vindt u elders op de website. Voor een aantal leeftijdsgroepen kan er een wachtlijst zijn.

 

2. Kennismaking CoolKids Junior

  

Eén keer per seizoen (juni) organiseert MHCZ i.s.m. de gemeente Zoetermeer een kennismakingscursus van twee lessen voor 4 en 5 jarigen.

De data voor de cursus die start in juni 2018 zijn:

Zondag   3 juni    van 14:30 - 15:30 uur

Zondag 10 juni    van 14:30 - 15:30 uur


Bij de CoolKids Junior (Funkey) staan spel en bewegen centraal, aangepast aan het ontwikkelingsniveau van deze leeftijdsgroep. Het doel is om de kinderen op een gezellige manier kennis te laten maken met hockey. De CoolKids Junior worden niet ingedeeld in een team, maar volgen in vaste groepjes een carrouseltraining met verschillende oefeningen.

Heeft uw zoon/dochter een vriendje of vriendinnetje van 4 of 5 jaar? Nodig hem of haar uit en meld ze gewoon samen aan! De kosten voor deze 2 trainingen samen bedragen 10 euro. Graag à contant te voldoen en liefst gepast voorafgaand aan de eerste training van 3 juni. Uw kind kan dan aan beide trainingen deelnemen.

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen (spikes zijn niet toegestaan). Neem gerust een vestje mee als het fris is. Als het regent of waait gaat de cursus gewoon door, maar pas de kleding hier op aan. Mocht de training door extreme weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan melden we dit op de website op de dag zelf (uiterlijk 13.00 uur).

Vriendelijk verzoek om op de eerste cursusdag ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat er geen lestijd verloren gaat aan administratie. We hebben sticks te leen gedurende de lessen,maar een eigen stick meenemen mag natuurlijk ook. Scheenbeschermers en bitjes hebben we niet te leen.

Aanmelden cursus

Aanmelden voor de kennismakingscursus CoolKids Junior gaat online via de website van de gemeente Zoetermeer
Voor vragen over deze cursus of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Ellen Valentijn;  [email protected] van de Jongste Jeugdcommissie bij MHCZ.

Meer informatie over het lidmaatschap van hockeyclub MHCZ, contributie etc. kunt u vinden op deze website bij clubinfo. Let op: om lid te kunnen worden, dient uw kind voor 1 oktober 5 jaar oud te zijn.

 

3. Kennismakingscursus FITHOCKEY (55+)


Op zondagmorgen 8 & 15 april'18 is weer er de mogelijkheid kennis te maken met Fithockey op MHCZoetermeer. .

Fithockey staat voor veilig bewegen in teamverband, buiten sporten, sociale contacten en veel plezier maken met elkaar. Kortom fithockey is gezond en gezellig voor senioren vanaf 55 jaar.

Fithockey wordt op een hockeyveld gespeeld met een zachte bal en knots. De knots is een kunststof stick met aan het uiteinde een raakvlak van foam waarmee de bal wordt geslagen. Door het gebruik van deze veilige materialen is fithockey geschikt voor senioren met én zonder hockeyervaring.

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen. Als het regent gaat de cursus gewoon door, maar pas je kleding hier op aan (regenjasje). Mocht de training door extreme weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan melden we dit op de website (www.mhcz.nl) op de dag zelf vanaf 08.00 uur.

De deelnamekosten bedragen €10,- voor 2 lessen. Deze zijn op de eerste cursusdag à contant te voldoen (liefst gepast). Vriendelijk verzoek om op de eerste cursusdag tussen 09.00 en 09.15 uur aanwezig te zijn, zodat er geen lestijd verloren gaat aan administratie. We hebben knotsen te leen gedurende de lessen.

Meld u nu aan voor de kennismaking met Fithockey & MHCZoetermeer!

Aanmelden: www.kennismakingscursus.nl, kies cursus 795 

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Annelies van der Vis; [email protected] 
Download hier de KNHB flyer van Fithockey.