FI_20170409_0011-2.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg MHCZ App header.jpg dames 1 2016-17 test.jpg Keeper.jpg Goalie.jpg FI_20160525_0885-2.jpg Rabofandag.jpg Heren 1a.jpg Uitlopen H1 header.jpg Dames 1.2.jpg
 
 

Hockeyschool Panasj Zoetermeer


Panasj Zoetermeer, hockeyschool voor kinderen van 3 t/m 10 jaar

De succesformule van Panasj breidt zich in rap tempo uit in diverse steden. Het werd dus hoog tijd voor Panasj Zoetermeer.

Vanaf september 2016 werken MHCZ en Hockeyschool Panasj Zoetermeer samen en is Panasj Zoetermeer behalve op eigen locaties ook actief op de velden van MHCZ voor kinderen tot 5 jaar.

Wat is Panasj?

Panasj is een hockeyschool voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Deze hockeyschool is opgericht met als doel kinderen op een spelende wijs de basis technieken van het hockey te leren. Hierdoor hebben de Panasj kinderen een streepje voor wanneer zij lid worden op een hockeyclub. Ontwikkeling van motoriek, techniek en coördinatie staan hierbij centraal, waarbij plezier voorop staat. Het is bewezen dat kinderen die goed kunnen bewegen, makkelijker in staat zijn om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Is Panasj iets voor uw kind?

Peuters en kleuters 3 – 4 jaar

Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met bal en stick, waarbij de nadruk op spel en plezier ligt. Deze lessen volgen de kinderen samen met een van hun ouders, zodat ieder kind zijn eigen begeleider tijdens de les bij zich heeft.

Panasj hockeyschool 5 – 10 jaar

In deze fase leren kinderen onder professionele begeleiding de basistechnieken van het hockey onder de knie te krijgen. Daarnaast leren de kinderen natuurlijk ook de nieuwste tips & tricks van het hockey.

Panasj is ook voor kinderen die al bij een hockeyclub spelen een fantastische aanvulling op de clubtraining.

Wat is er nodig?

  • Gymschoenen of sportschoenen
  • Makkelijke sportkleding (je ontvangt van ons een Panasj sportpolo)
  • Sticks zijn beschikbaar, maar je mag natuurlijk je eigen stick meenemen
  • We adviseren scheenbeschermers en een mondbeschermer (bitje)

 

Wie geeft de trainingen?

Ik zal mijzelf even voorstellen:

Mijn naam is Roderick Juffermans. Ik ben 25 jaar oud en woon in Den Haag. Ik studeer communicatie & eventmanagement aan de hogeschool van Utrecht. Toen ik afgelopen jaar in aanraking kwam met Panasj was ik gelijk verkocht. Na een aantal gesprekken heb ik besloten de uitdaging aan te gaan en Panasj Zoetermeer op te starten! Zelf geef ik al jaren lang trainingen aan diverse leeftijdscategorieën waaronder HDM jongens C1. Ook geef ik veel clinics en hockeykampen en heb ik de nodige trainersdiploma’s (JHT, HT3, High Performance 1, EHBSO) gehaald.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op mijn website en schrijf uw zoon of dochter in!

Met vriendelijke groetjes,

Roderick Juffermans


Contact

I: www.panasj.nl/PanasjZoetermeer.php

E: [email protected]

T: 06-38208581