Header website H1 2017-2018.jpg FI_20170917_0942.jpg Banner 800 x 200.png IMG_2680.JPG Rabofandag.jpg Ballen.jpg MHCZ App header.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg FI_20170917_0150.jpg Header website D1 2017-2018.jpg Goalie.jpg
 
 

HockeyPraktijk

Hockey Academy heet voortaan HockeyPraktijk. 


Hockey Academy is in 1999 opgericht door Wouter Tazelaar. Hockey Academy is een online omgeving voor hockeyverenigingenen richt zich op de ontwikkeling van technisch kader. 

Het systeem biedt oefenstof voor alle leeftijden, uitgewerkte trainingen, video’s en animaties. Er is een communicatieplatform en een coachmodule. Alles met als doel de kwaliteit van trainen en spelen te verbeteren. 

In 2015 is Hockey Academy gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website en mobiele App, het beheer van deze nieuwe omgeving is in handen van LISA i.s.m. HockeyXperts zij werken samen als HockeyPraktijk.

HockeyPraktijk (voorheen Hockey Academy) is oorspronkelijk een initiatief van HockeyXperts en LISA. 

Sinds 28 januari 2017 wordt er actief samengewerkt met de KNHB.

Oefenstof online beschikbaar
Oefenstof voor trainers/coaches van jeugd- en seniorenteams is online beschikbaar. Via de applicatie Hockey Academy komen oefeningen, video’s en tips met één muisklik op het scherm! Er is een uitgebreide website die je vanaf je computer kunt gebruiken, en een web app voor op je telefoon.

Waarom zo handig?
Een leerlijn waarmee je eenvoudig ziet welke thema’s, uitdagingen en vaardigheden aan bod moeten komen tijdens de trainingen en wedstrijden;
Compleet uitgewerkte trainingen in lijn met de visie van de KNHB (spelgericht- en motorisch leren). Van F tot en met senioren!

Let op: 
Je kunt alleen in de HockeyPraktijk komen als je als trainer en/of coach aan een team gekoppeld bent in LISA. 


Om als trainer/coach in HockeyPraktijk in te loggen ga je naar de website of naar de app van MHCZ 
  • Je logt in met je lidnummer en wachtwoord.
  • Na het inloggen kom je in LISA Team.
  • Kies in het menu bovenin voor "club” en dan voor "HockeyPraktijk”.
  • Je bent nu in Hockey Praktijk.

Ook via de mhcz app te gebruiken!