Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Oproep van de LustrumCie!

27-5-2017  | 
MHCZ, een hockeyvereniging die op 28 februari '68 begon met een houten keet als clubhuis. En nu, bijna 50 jaar later, is deze vereniging van een uit de hand gelopen 'vriendenclubje', uitgegroeid tot een hockeyvereniging waar Zoetermeer niet langer meer omheen kan. We hebben ruim 1500 leden, een geweldig complex met 2 watervelden, 3 semi watervelden en 1 miniveld en natuurlijk een prachtig clubhuis!


De lustrumcommissie is druk bezig met alle voorbereidingen voor het 50 jarig jubileum en is nog op zoek naar allerlei oude (team) foto's. Heb jij nog ergens oude teamfoto's in de kast liggen? 
Scan deze foto's dan in en mail ze naar [email protected]


Ook is de LustrumCie op zoek naar iemand die het Lustrumboek kan vormgeven. Wellicht zijn er leden binnen de vereniging die hen hierbij kunnen helpen.Voel jij je aangesproken of ken je iemand die dit zou kunnen doen, laat het dan aan de LustrumCie weten.



En wie kan er een promofilm maken voor het lustrum? Ben jij de geschikte persoon hiervoor? Meld je dan nu aan via [email protected]