Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

HockeyAcademy = HockeyPraktijk geworden

1-2-2017  | 
KNHB kiest voor samenwerking met HockeyPraktijk

Om trainers en coaches maar ook ouders beter te kunnen ondersteunen in hun voorbereiding op het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden is de KNHB een samenwerking aangegaan met HockeyPraktijk.

Voordelen van deze samenwerking voor de meer dan 100 verenigingen, waaronder ook MHCZ,  die HockeyPraktijk gebruiken zijn:

•Er komen beelden van internationals beschikbaar;
•Er is extra oefenstof van de KNHB academie beschikbaar;
•Meer en betere innovaties als gevolg van een combinatie van de expertise van de KNHB en HockeyPraktijk;
•En het mooiste is: Hockeypraktijk is eindelijk benaderbaar via de ClubApp. 


Kortom vanaf komende week kunnen onze trainers en coaches door in de App op de knop ‘meer’ te klikken naar HockeyPraktijk. Ze hoeven niet meer naar een aparte pagina.

Hockey Academy is HockeyPraktijk geworden
Hockey Academy heet vanaf deze week HockeyPraktijk. Een verandering waarachter een grote ambitie schuilt. Focus op meer dan trainers
Hockey Academy staat bekend als het oefenstofsysteem voor hockey verenigingen. Zij voorzien in de vraag naar oefenstof en trainingen en leveren pragmatische oplossingen om deze te ontsluiten. 

Samen met de KNHB
De naam HockeyPraktijk verwijst ook naar de KNHB. Waar Hockey Academy gericht was op met name trainers gaat HockeyPraktijk dus ook aan andere doelgroepen binnen het hockey aandacht besteden. Denk aan coaches, scheidsrechters, bestuurders en spelers.