Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ Kerstdiner & Kerstgala!

8-12-2016  | 

Nu de dagen weer kouder worden en de Kerst steeds dichterbij komt, staat er net zoals elk jaar een spetterend MHCZ Kerstdiner met aansluitend een Kerstgala op de planning. 

Dit jaar zal dat plaatsvinden op vrijdag 16 december. Iedereen (16+) is uitgenodigd!

 

Het diner is elk jaar een enorm succes! U kunt dit eigenlijk niet missen! Geef per email naar[email protected] aan dat u komt dineren en vermeld hierbij meteen met hoeveel personen u komt. 

De kosten bedragen €18,50 en dienen bij aankomst met de pin afgerekend te worden. Let op: dit is inclusief toegang tot het Kerstgala / Afterparty! De inloop start rond 19:00  uur met een glaasje bubbels en het diner wordt rond 20:00 uur geserveerd.

 

Natúúrlijk kan je ook alleen naar het Kerstgala komen, Mail dan naar [email protected] en vermeld dat je graag enkel naar het feest/gala komt. De kosten hiervoor bedragen €8,00 en dienen bij aankomst met de pin afgerend te worden. De inloop van het feest start rond 22:30 uur.

 

Wij hopen u allen vrijdag 16 december te zien! Houd de Dames 2 Facebook (www.facebook.com/mhczdames2) in de gaten voor het komende Facebookevenement. 

Natuurlijk is de dresscode gala, dus trek uw jasje-dasje of jurkje-hakje maar alvast uit de kast.

 

Graag tot dan!

Cuisine Bully & Dames 2

 

P.S. Identiteitskaart is verplicht. Geen 18, geen alcohol.