Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Dames 1 23-24.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Start aanleg zaalhockeyhal

3-10-2016  | 
Aanleg start 17 oktober!

Het projectteam voor het realiseren van onze zaalhockeyhal werkt al enige maanden hard aan de realisatie van deze faciliteit en bereidt alle werkzaamheden in samenwerking met de gemeente Zoetermeer en de leveranciers voor. 


Zowel de luchthal zelf als de sportvloeren zijn besteld en op maandag 17 oktober as. start het bedrijf Poly-Ned, de leverancier van de hal, met het aanbrengen van de verankering van de hal. De luchthal moet immers ook onder minder gunstige weersomstandigheden stabiel blijven staan.



Sportvloer en tribunes

Rond 25 oktober, wanneer de 'luchthal' daadwerkelijk zal worden opgeblazen, gaat de gemeente Zoetermeer aan de slag met het aanbrengen van de halhuid, het staaldraadnet en de halverlichting. Direct daarna wordt de sportvloer neergelegd en de luchthal ingericht.


Rond 10 november a.s. zijn alle werkzaamheden naar verwachting afgerond zodat de feestelijke opening op zaterdag 12 november as. kan plaatsvinden. Meer informatie over deze feestelijke opening volgt.



Trainingen in periode zaalhockeyhal aanleg

Helaas zijn we door het plaatsen van deze zaalhockeyhal, de beschikking over veld 2 voor trainingen en wedstrijden kwijt. Hierdoor wordt er wederom een aangepast trainingsschema gemaakt en wordt veld 2 uitgeroosterd. 


Vanaf maandag 24 oktober tot 28 november zullen we dan ook genoodzaakt zijn om alle 2e trainingen van de junioren breedte en jongste jeugd breedteteams te laten vervallen. Er is voor al deze eigen verzorgde trainingen helaas niet genoeg ruimte meer op onze velden. Vanaf 28 november gaan we de zaal in en wordt er niet meer op de velden door de zaalteams getraind.


Na de zaalperiode zullen de breedte teams weer de mogelijkheid krijgen om veldcapaciteit te reserveren vor hun 2e zelfverzorgde training.


Het trainingsschema vanaf maandag 24 oktober staat op de website