MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg Dames 1 23-24.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

Verbinden door Buddy2Buddy

3-10-2016  | 
Elk jeugdteam een topspeler als buddy, dat is het idee voor dit seizoen 2016-2017. 


Want wie inspireren onze jeugdspelers meer dan topspelers uit Dames 1 en/of Heren 1?  Verbinden van topsport en breedtesport.



Wat is de bedoeling:
Spelers van Heren 1 worden gekoppeld aan 10 breedte teams (JB t/m JE teams) en verzorgen een training en assisteren bij het coachen van de wedstrijd.



Iedere speelster van Dames 1 heeft een buddy-team uitgekozen. De dames gaan niet de trainingen verzorgen of de coaches assisteren, maar zijn er voor de speelsters. Dat kan zijn voor die ene pechvogel die een blessure heeft, maar ook voor de heldin van de wedstrijd. Het is de bedoeling dat de speelsters van het buddy-team en de speelster van Dames 1 elkaar beter leren kennen.


We zijn ten slotte één MHCZ! 



Bij MHCZ is het niet alleen leuk om te hockeyen, maar vooral ook om te zijn. We verbinden teams van verschillende leeftijden en niveaus met elkaar. Zo zijn spelers van Dames 1 en Heren 1 'buddy' van een jeugdteam en lopen spelers van de jongste jeugd mee in de line-up bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1.